TOPMIX Beplanting

TOPMIX beplanting is een uniek beplantingsconcept van Buro Buitengoed.
Een verrassend alternatief voor de meest toegepaste beplantingsconcepten. Deze zijn vaak minimalistischer, waarbij grote groepen per plantensoort worden geplant. Een prima concept als je voor rust en eenvoud gaat. Maar het kan ook anders.

TOPMIX beplanting bestaat uit een gevarieerde soortenmix, samengesteld op basis van uw situatie en (kleur)wensen. Door de zorgvuldig gekozen samenstelling is de beplanting het hele jaar verrassend. TOPMIX beplanting is toepasbaar als totaalthema, maar ook voor kleine oppervlaktes als een border of plantenbak. Geschikt voor elke situatie, niet alleen privé-tuinen maar ook voor tuinen bij bedrijven, kantoren en (zorg)instellingen.

TOPMIX beplanting heeft niet alleen een natuurlijker uitstraling dan traditionele beplanting, het heeft ook daadwerkelijk meer natuurwaarden. Veel soorten uit dit beplantingsconcept zijn aantrekkelijk voor insecten als vlinders en bijen. Daarnaast is de beplanting verrassender, het hele jaar door. En het onderhoud? Ook die is verrassend eenvoudig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Een vrijblijvende kennismaking is in veel gevallen het beste startpunt. Hierin bekijken wij onder andere uw situatie, bespreken wij uw wensen en de verschillende mogelijkheden voor een TOPMIX plantenplan, inclusief tarieven. In bepaalde gevallen kunnen we het geheel ook online doen.

Wilt u naast een TOPMIX plantenplan hulp bij de realisatie of deze helemaal uitbesteden? Dat kan! Buro Buitengoed kan u de beplanting leveren, assisteren bij het uitzetten van de planten of een vakkundige hovenier voor het geheel inschakelen. Over de kosten worden vooraf duidelijke afspraken met u gemaakt.

MEER WETEN OVER TOPMIX BEPLANTING?

NEEM CONTACT OP

Scroll naar boven