buro buitengoed – tuinontwerp en meer!

feature-buro-transparent

BURO

burobuitenjan

Mijn naam is Jan Bom, oprichter en creatief brein van Buro Buitengoed. Mijn studie aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein voor tuin- en landschapsinrichting bevestigde mijn grootste talent en passie: creëren en de (groene) buitenruimte. Na jaren als ontwerper en werkvoorbereider voor verschillende werkgevers te hebben gewerkt kreeg ik de behoefte om mijn kennis en ervaring te delen, door te geven. Ik volgde daarom de opleiding Educatie en Kennismanagement Groene Sector aan de Stoas Vilentum Hogeschool. Mijn drive om te creëren, vorm te geven, is onverminderd gebleven, net als mijn drang om een positieve bijdrage te leveren aan de buitenruimte, onze leefomgeving. Mijn tuinontwerpen zijn helder, functioneel en duurzaam. Met de nodige dosis creativiteit, om u te verrassen!

Buro Buitengoed verzorgt tuin- en landschapsinrichting in optimale vorm, door ontwerp, advies, regie en educatie. Van tuinontwerp tot beplantingsadvies en van regievoering tot beeldkwaliteitsplan. Uw tuin, zakelijke of openbare buitenruimte helemaal naar wens…en meer dan dat. Beter dan mooi!

Buro Buitengoed is ontstaan vanuit mijn passie voor tuin- en landschap, het talent om te creëren en mijn behoefte om een positieve bijdrage te leveren aan onze leefomgeving. Dichtbij en ver weg, voor nu en voor de toekomst. Daarom doe ik het zo graag!

feature-buiten1

BUITEN

Gefascineerd door de buitenruimte; deze is nooit hetzelfde, verandert met de seizoenen, leeft, verrast! De buitenruimte is daarom mijn ideale werkgebied, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Mijn werkgebied is dan ook heel gevarieerd: van privé tot openbaar, van tuin tot dakterras en van park tot (speel)plein.

Die variatie maakt het voor mij juist zo uitdagend!

Buro-Buitengoed5
vink

GOED

Mooie tuinen en buitenruimtes zijn er genoeg. Voor mij is ‘mooi zijn’ niet genoeg. Buro Buitengoed gaat voor het verbeteren van de (groene) buitenruimte tot iets goeds. Dat is mijn missie! Buiten hoort tenslotte bij onze leefomgeving, waarin wij ons prettig willen voelen.

Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Een buitenruimte moet dus goed zijn. Dat is mijn visie. Maar wat is goed? Voor Buro Buitengoed is dat wanneer een tuinontwerp functioneel, esthetisch en duurzaam optimaal in balans is.

“Mooi is niet genoeg. U krijgt: Beter dan mooi!”

FUNCTIONEEL

Een buiten dat niet aansluit op uw behoeftes qua gebruik of onderhoud kost vaak meer tijd, geld en energie dan u lief is. Buro Buitengoed biedt u een functioneel buiten, dus meer comfort, meer genieten.

DUURZAAM

Een goede buitenruimte is bestand tegen tijd met haar gebruiks- en weersinvloeden. Daarnaast is mijn uitdaging een positieve bijdrage te leveren aan ons leefmilieu, dichtbij en ver weg, voor nu en zeker voor later!

PASSEND

Schoonheid biedt meer dan een mooi plaatje. Het sluit niet alleen aan op uw wensen, maar ook op de omgeving. Het geeft eigenheid en herkenbaarheid. Uw buiten krijgt daarin de optimale vorm, die langer meegaat dan een trend…

VERRASSEND

Originaliteit is niet ons doel, maar een gevolg van ons buiten-de-lijntjes denken. Dat leidt tot verrassende creaties.

OOK EEN GOED BUITEN?

NEEM CONTACT OP

Scroll naar boven